STN EN 1366-2: 2016 (92 0811), Skúšanie požiarnej odolnosti prevádzkových zariadení Časť 2 Požiarne klapky - Rástocká, Anna; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 119 Hodnotenie požiarnej bezpečnosti materiálov a výrobkov (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2016)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1366-2: 2015
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 1366-2 z decembra 2015, ktorá od 1. 12. 2015 nahradila STN EN 1366-2 z októbra 2001 v celom rozsahu
Spracovateľ: Anna Rástocká. Technická komisia: TK 119 Hodnotenie požiarnej bezpečnosti materiálov a výrobkov
Keywords: normy