STN EN 12645: 2001 (25 7211), Tlakomery. Prístroje na kontrolu tlaku v pneumatikách a/alebo zariadenia na hustenie pneumatík motorových vozidiel. Metrológia, požiadavky a skúšanie. - Škrovánek, Tomáš; Bendis, Robert (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 12645: 1998