STN EN 12645: 2001 (25 7211), Tlakomery. Prístroje na kontrolu tlaku v pneumatikách a/alebo zariadenia na hustenie pneumatík motorových vozidiel. Metrológia, požiadavky a skúšanie. - Škrovánek, Tomáš; Bendis, Robert; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 68 Tlakové nádoby a kotly (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 12645: 1998
Spracovateľ: Tomáš Škrovánek, Robert Bendis. Technická normalizačná komisia: TNK 68 Tlakové nádoby a kotly
Keywords: normy