STN EN ISO 8316: 2001 (25 7716), Meranie prietoku kvapalín v uzavretých potrubiach. Metóda zachytávania kvapaliny do odmernej nádrže (ISO 8316: 1987). - Chnapko, Rudolf; Juhasová, Lýdia; Teysslerová, Marcela (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN ISO 8316: 1995 v českom jazyku