STN EN ISO 8316: 2001 (25 7716), Meranie prietoku kvapalín v uzavretých potrubiach. Metóda zachytávania kvapaliny do odmernej nádrže (ISO 8316: 1987). - Chnapko, Rudolf; Juhasová, Lýdia; Teysslerová, Marcela; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko); Český normalizační institut (Praha, Česká republika) Technická normalizační komise č. 30 Měření průtoku kapalín a plynů v uzavřených profilech (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN ISO 8316: 1995 v českom jazyku
Spracovateľ: Rudolf Chnapko, Lýdia Juhásová, Marcela Teysslerová. Technická normalizační komise: TNK 30 Měření průtoku kapalín a plynů v uzavřených profilech
Keywords: normy