STN EN ISO 6817: 2001 (25 7717), Meranie prietoku vodivých kvapalín v uzavretých potrubiach. Metóda merania indukčnými prietokomermi (ISO 6817: 1992). - Chnapko, Rudolf; Juhásová, Lýdia; Teysslerová, Marcela (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN ISO 6817: 1995 v českom jazyku