STN EN ISO 6817: 2001 (25 7717), Meranie prietoku vodivých kvapalín v uzavretých potrubiach. Metóda merania indukčnými prietokomermi (ISO 6817: 1992). - Chnapko, Rudolf; Juhásová, Lýdia; Teysslerová, Marcela; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko); Český normalizační institut (Praha, Česká republika) Technická normalizační komise č. 30 Měření průtoku kapalin a plynů v uzavřených profilech (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN ISO 6817: 1995 v českom jazyku
Spracovateľ: Rudolf Chnapko, Lýdia Juhásová, Marcela Teysslerová. Technická normalizační komise: TNK 30 Měření průtoku kapalin a plynů v uzavřených profilech
Keywords: normy