STN EN 24185: 2001 (25 7725), Meranie prietoku kvapalín v uzavretých potrubiach. Vážiaca metóda. - Chnapko, Rudolf; Juhásová, Lýdia; Libý, Jozef (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 24185: 1993 vrátane jej zmeny AC: 1993 v českom jazyku