STN EN 24185: 2001 (25 7725), Meranie prietoku kvapalín v uzavretých potrubiach. Vážiaca metóda. - Chnapko, Rudolf; Juhásová, Lýdia; Libý, Jozef; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko); Český normalizační institut (Praha, Česká republika) Technická normalizační komise č. 30 Měření průtoku kapalin a plynů v uzavřených profilech (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 24185: 1993 vrátane jej zmeny AC: 1993 v českom jazyku
Spracovateľ: Rudolf Chnapko, Lýdia Juhásová, Jozef Libý. Technická normalizační komise: TNK 30 Měření průtoku kapalin a plynů v uzavřených profilech
Keywords: normy