STN EN 29104: 2001 (25 7726), Meranie prietoku tekutín v uzavretých potrubiach. Metódy hodnotenia činnosti indukčných prietokomerov kvapalín. - Chnapko, Rudolf; Juhásová, Lýdia; Teysslerová, Marcela (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 29104: 1993 v českom jazyku