STN EN 29104: 2001 (25 7726), Meranie prietoku tekutín v uzavretých potrubiach. Metódy hodnotenia činnosti indukčných prietokomerov kvapalín. - Chnapko, Rudolf; Juhásová, Lýdia; Teysslerová, Marcela; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko); Český normalizační institut (Praha, Česká republika) Technická normalizační komise č. 30 Měření průtoku kapalin a plynů v uzavřených profilech (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 29104: 1993 v českom jazyku
Spracovateľ: Rudolf Chnapko, Lýdia Juhásová, Marcela Teysslerová. Technická normalizační komise: TNK 30 Měření průtoku kapalin a plynů v uzavřených profilech
Keywords: normy