STN EN 12261: 2004 (25 7864), Plynomery. Turbínové plynomery. - Novodomský, Milan; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto norma je slovenskou verziou EN 12261: 2002
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 12261 z marca 2003 v celom rozsahu
Spracovateľ: Milan Novodomský.
Dátum účinnosti opravy normy: júl 2006
Keywords: normy