STN EN 61152: 2002 (25 8015), Rozmery teplomerových vložiek s kovovým plášťom. - Chovanová, Katarína; Nemčič, Rudolf; Košťálová, Zdeňka (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma je identická s EN 61152: 1994 v českej verzii