STN EN 12470-5: 2003 (25 8195), Klinické teplomery Časť 5 Vlastnosti infračervených ušných teplomerov (s maximálnym nastavením) - Zachar, Juraj; Škamla, Ján; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto národná norma je slovenskou verziou EN 12470-5: 2003
Spracovateľ: Juraj Zachar, Ján Škamla.
Keywords: normy