STN EN 60584-2: 2001 (25 8331), Termoelektrické články Časť 2 Tolerancie - Nemčič, Rudolf; Chovanová, Katarína; Kondr, Pavel (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 60584-2: 1993 v českej verzii