STN EN 60584-2: 2001 (25 8331), Termoelektrické články Časť 2 Tolerancie - Nemčič, Rudolf; Chovanová, Katarína; Kondr, Pavel; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko); Český normalizační institut (Praha, Česká republika) Technická normalizačná komisia č. 56 Elektrické měřicí přístroje (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 60584-2: 1993 v českej verzii
Táto norma spolu s STN EN 60584-1: 2001 nahrádza STN 25 8304 z 9. 11. 1987 v celom rozsahu
Spracovateľ: Rudolf Nemčič, Katarína Chovanová, Pavel Kondr. Technická normalizačná komisia: TNK 56 Elektrické měřicí přístroje
Keywords: normy