STN EN 61515: 2002 (25 8337), Káble pre termoelektrické články s minerálnou izoláciou a termoelektrické články. - Chovanová, Katarína; Nemčič, Rudolf; Košťálová, Zdeňka (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma je identická s EN 61515: 1996 v českej verzii