STN EN 61515: 2002 (25 8337), Káble pre termoelektrické články s minerálnou izoláciou a termoelektrické články. - Chovanová, Katarína; Nemčič, Rudolf; Košťálová, Zdeňka; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko); Český normalizační institut (Praha, Česká republika) Technická normalizačná komisia č. 56 Elektrické měřicí přístroje (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma je identická s EN 61515: 1996 v českej verzii
Spracovateľ: Katarína Chovanová, Rudolf Nemčič, Zdeňka Košťálová. Technická normalizačná komisia: TNK 56 Elektrické měřicí přístroje
Keywords: normy