STN EN 13190: 2003 (25 8410), Číselníkové teplomery. - Chnapko, Rudolf; Juhásová, Lýdia; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma je slovenskou verziou EN 13190: 2001
Spracovateľ: Rudolf Chnapko, Lýdia Juhásová.
Keywords: normy