STN ISO 565: 1995 (25 9601), Skúšobné sitá. Kovové tkaniny, dierovaný plech a elektroformované fólie. Menovité veľkosti otvorov. - Topol, Vladimír; Ptáček, Luboš; Madár, Ján; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko); Český normalizační institut (Praha, Česká republika) (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1995)
Táto norma obsahuje ISO 565: 1990
Norma sa vydáva z technických a ekonomických dôvodov v českom jazyku
Spracovateľ: Vladimír Topol, Luboš Ptáček, Ján Madár.
Keywords: normy