STN ISO 3310-3: 1995 (25 9612), Skúšobné sitá. Technické požiadavky a skúšanie Časť 3 Skúšobné sitá z elektroformovanej fólie - Topol, Vladimír; Ptáček, Luboš; Madár, Ján (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1995)
Táto norma obsahuje ISO 3310-3: 1990