STN ISO 3310-3: 1995 (25 9612), Skúšobné sitá. Technické požiadavky a skúšanie Časť 3 Skúšobné sitá z elektroformovanej fólie - Topol, Vladimír; Ptáček, Luboš; Madár, Ján; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko); Český normalizační institut (Praha, Česká republika) (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1995)
Táto norma obsahuje ISO 3310-3: 1990
Norma sa vydáva z technických a ekonomických dôvodov v českom jazyku
Spracovateľ: Vladimír Topol, Luboš Ptáček, Ján Madár.
Norma je neplatná od 1. 8. 2022
Keywords: normy