STN ISO 1819: 1993 (26 0005), Zařízení pro plynulou dopravu nákladů. Bezpečnostní předpisy. Všeobecná ustanovení. - Mudroch, Jaromír; Dvořák, Jan; Federální úřad pro normalizaci a měření (Praha, Česká republika) (Praha : Federální úřad pro normalizaci a měření, 1993)
Táto norma obsahuje ISO 1819: 1977
Spracovateľ: Jaromír Mudroch, Jan Dvořák.
Keywords: normy