STN ISO 7149: 1993 (26 0006), Zařízení pro plynulou dopravu nákladů. Bezpečnostní předpisy. Zvláštní ustanovení. - Mudroch, Jaromír; Dvořák, Jan (Federální úřad pro normalizaci a měření, 1993)
Táto norma obsahuje ISO 7149: 1982