STN 26 0070: 1995, Klasifikácia a označovanie sypkých hmôt dopravovaných na dopravných zariadeniach. - Mudroch, Jaromír; Dušek, Richard; Války, Miroslav (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1995)
Norma sa vydáva z technických a ekonomických dôvodov v českom jazyku