STN 26 0070: 1995, Klasifikácia a označovanie sypkých hmôt dopravovaných na dopravných zariadeniach. - Mudroch, Jaromír; Dušek, Richard; Války, Miroslav; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko); Český normalizační institut (Praha, Česká republika) (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1995)
Norma sa vydáva z technických a ekonomických dôvodov v českom jazyku
Touto normou sa spoločne so STN ISO 3569 nahrádza STN 26 0070 z 28. 4. 1984
Spracovateľ: Jaromír Mudroch, Richard Dušek, Miroslav Války.
Keywords: normy