STN ISO 3569: 1995 (26 0072), Zariadenia na plynulú dopravu nákladov. Klasifikácia kusových bremien. - Tomčáková, Jana; Dušek, Richard; Madár, Ján (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1995)
Táto norma obsahuje ISO 3569: 1976