STN ISO 3569: 1995 (26 0072), Zariadenia na plynulú dopravu nákladov. Klasifikácia kusových bremien. - Tomčáková, Jana; Dušek, Richard; Madár, Ján; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko); Český normalizační institut (Praha, Česká republika) (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1995)
Táto norma obsahuje ISO 3569: 1976
Norma sa vydáva z technických a ekonomických dôvodov v českom jazyku
Táto norma nahrádza STN 26 0070 z 28. 4. 1984
Spracovateľ: Jana Tomčáková, Richard Dušek, Ján Madár.
Keywords: normy