STN EN 1723: 2002 (26 0367), Ľahké dopravné pásy. Skúšobná metóda na stanovenie modulu pružnosti po relaxácii. - Hlúbiková, Adria; Riecka, Viera; Katuščáková, Gabriela (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma je identická s EN 1723: 1999