STN EN 1723: 2002 (26 0367), Ľahké dopravné pásy. Skúšobná metóda na stanovenie modulu pružnosti po relaxácii. - Hlúbiková, Adria; Riecka, Viera; Katuščáková, Gabriela; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 35 Gumárenské suroviny a výrobky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma je identická s EN 1723: 1999
Spracovateľ: Adria Hlúbiková, Viera Riecka, Gabriela Katuščáková. Technická normalizačná komisia: TNK 35 Gumárenské suroviny a výrobky
Keywords: normy