STN EN ISO 284: 2004 (26 0373), Dopravné pásy. Elektrická vodivosť. Špecifikácia a skúšobná metóda (ISO 284: 2003). - Bešina, Ivan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto norma je slovenskou verziou EN ISO 284: 2003