STN EN ISO 14890: 2004 (26 0377), Dopravné pásy. Požiadavky na textilné dopravné pásy pokryté gumou alebo plastom na všeobecné používanie (ISO 14890: 2003). - Hlúbiková, Adria; Riecka, Viera (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto norma je slovenskou verziou EN ISO 14890: 2003