STN EN ISO 14890: 2004 (26 0377), Dopravné pásy. Požiadavky na textilné dopravné pásy pokryté gumou alebo plastom na všeobecné používanie (ISO 14890: 2003). - Hlúbiková, Adria; Riecka, Viera; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 35 Gumárenske suroviny a výrobky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto norma je slovenskou verziou EN ISO 14890: 2003
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN ISO 14890 z januára 2004 v celom rozsahu
Spracovateľ: Adria Hlúbiková, Viera Riecka. Technická komisia: TK 35 Gumárenske suroviny a výrobky
Keywords: normy