STN EN 28094: 1997 (26 0384), Oceľovokordové dopravné pásy. Skúšky súdržnosti krycích vrstiev a jadra. - Fedora, Jaroslav; Hlúbiková, Adria; Riecka, Viera (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1997)
Táto národná norma je identická s EN 28094: 1994