STN EN 28094: 1997 (26 0384), Oceľovokordové dopravné pásy. Skúšky súdržnosti krycích vrstiev a jadra. - Fedora, Jaroslav; Hlúbiková, Adria; Riecka, Viera; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 35 Gumárenské suroviny a výrobky (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1997)
Táto národná norma je identická s EN 28094: 1994
Spracovateľ: Jaroslav Fedora, Adria Hlúbiková, Viera Riecka. Technická normalizačná komisia: TNK 35 Gumárenské suroviny a výrobky
Keywords: normy