STN EN ISO 7622-1: 1999 (26 0386), Dopravné pásy s oceľovým kordom. Pozdĺžna skúška ťahom Časť 1 Meranie predĺženia (ISO 7622-1: 1984) - Bosý, Ján; Katuščáková, Gabriela; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 35 Gumárenské suroviny a výrobky (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1999)
Táto národná norma je identická s EN ISO 7622-1: 1995
Spracovateľ: Ján Bosý, Gabriela Katuščáková. Technická normalizačná komisia: TNK 35 Gumárenské suroviny a výrobky
Keywords: normy