STN EN ISO 9856: 2004 (26 0387), Dopravné pásy. Určenie pružného a trvalého predĺženia a výpočet modulu pružnosti (ISO 9856: 2003). - Bosý, Ján; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 35 Gumárenské suroviny a výrobky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto norma je slovenskou verziou EN ISO 9856: 2003
Táto norma nahrádza aglickú verziu STN EN ISO 9856 z júna 2004, ktorá od 1. 6. 2004 nahradila STN EN ISO 9856 z mája 1999 v celom rozsahu
Spracovateľ: Ján Bosý. Technická komisia: TK 35 Gumárenské suroviny a výrobky
Keywords: normy