STN EN ISO 7623: 2000 (26 0389), Dopravné pásy s oceľovým kordom. Skúška súdržnosti oceľového kordu s jadrovou gumou. Skúška v pôvodnom stave a po tepelnom zaťažení (ISO 7623: 1996). - Hlúbiková, Adria; Riecka, Viera; Katuščáková, Gabriela (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2000)
Táto národná norma je identická s EN ISO 7623: 1997