STN EN ISO 7623: 2000 (26 0389), Dopravné pásy s oceľovým kordom. Skúška súdržnosti oceľového kordu s jadrovou gumou. Skúška v pôvodnom stave a po tepelnom zaťažení (ISO 7623: 1996). - Hlúbiková, Adria; Riecka, Viera; Katuščáková, Gabriela; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 35 Gumárenské suroviny a výrobky (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2000)
Táto národná norma je identická s EN ISO 7623: 1997
Spracovateľ: Adria Hlúbiková, Viera Riecka, Gabriela Katuščáková. Technická normalizačná komisia: TNK 35 Gumárenské suroviny a výrobky
Keywords: normy