STN 26 0607: 1995, Zariadenia na plynulú dopravu nákladov. Bezpečnostné predpisy na dopravníky a elevátory s reťazami. Príklady ochrany nebezpečných zbiehavých miest. - Mudroch, Jaromír; Georgiádis, Aléxandros; Války, Miroslav (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1995)
Norma sa vydáva z technických a ekonomických dôvodov v českom jazyku