STN 26 0608: 1995, Zariadenia na plynulú dopravu nákladov. Reťazové dopravníky s nosnými prostriedkami alebo unášačmi nákladov. Príklady ochrany proti úrazom unášačmi nákladov. - Mudroch, Jaromír; Georgiádis, Aléxandros; Války, Miroslav; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko); Český normalizační institut (Praha, Česká republika) (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1995)
Norma sa vydáva z technických a ekonomických dôvodov v českom jazyku
Spracovateľ: Jaromír Mudroch, Aléxandros Georgiádis, Miroslav Války.
Keywords: normy