STN ISO 1537: 1993 (26 1102), Zařízení pro plynulou dopravu sypkých hmot. Pásové dopravníky s korýtkovým dopravním profilem (jiné než přenosné). Válečky. - Tomčáková, Jana; Georgiádis, Aléxandros; Federální úřad pro normalizaci a měření (Praha, Česká republika) (Praha : Federální úřad pro normalizaci a měření, 1993)
Táto norma obsahuje ISO 1537: 1975
Spracovateľ: Jana Tomčáková, Aléxandros Georgiádis.
Keywords: normy