STN ISO 4123: 1993 (26 1135), Pásové dopravníky. Pružné kotouče dopadových válečků a disky spodních válečků. Základní rozměry. - Tomčáková, Jana; Georgiádis, Aléxandros (Federální úřad pro normalizaci a měření, 1993)
Táto norma obsahuje ISO 4123: 1979