STN ISO 4123: 1993 (26 1135), Pásové dopravníky. Pružné kotouče dopadových válečků a disky spodních válečků. Základní rozměry. - Tomčáková, Jana; Georgiádis, Aléxandros; Federální úřad pro normalizaci a měření (Praha, Česká republika) (Praha : Federální úřad pro normalizaci a měření, 1993)
Táto norma obsahuje ISO 4123: 1979
Spracovateľ: Jana Tomčáková, Aléxandros Georgiádis.
Keywords: normy