STN ISO 1816: 1993 (26 1151), Zařízení pro plynulou dopravu sypkých hmot a jednotlivých břemen. Elektrobubny pásových dopravníků. Základní parametry. - Medek, Zdeněk; Georgiádis, Aléxandros (Federální úřad pro normalizaci a měření, 1993)
Táto norma obsahuje ISO 1816: 1975