STN ISO 1816: 1993 (26 1151), Zařízení pro plynulou dopravu sypkých hmot a jednotlivých břemen. Elektrobubny pásových dopravníků. Základní parametry. - Medek, Zdeněk; Georgiádis, Aléxandros; Federální úřad pro normalizaci a měření (Praha, Česká republika) (Praha : Federální úřad pro normalizaci a měření, 1993)
Táto norma obsahuje ISO 1816: 1975
Touto normou sa nahrádza ON 26 1151 z 8. 3. 1985
Spracovateľ: Zdeněk Medek, Aléxandros Georgiádis.
Keywords: normy