STN ISO 1536: 1993 (26 1313), Zařízení pro plynulou dopravu sypkých hmot. Pásové dopravníky s korýtkovým dopravním profilem (jiné než přenosné). Bubny. - Tomčáková, Jana; Georgiádis, Aléxandros (Federální úřad pro normalizaci a měření, 1993)
Táto norma obsahuje ISO 1536: 1975