STN 26 2001: 1995, Zariadenie na plynulú dopravu nákladov. Korčekové a lavičkové elevátory. Triedenie. - Tesař, Vladimír; Dušek, Richard; Madár, Ján (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1995)
V tejto norme sú zapracované údaje z ISO 7190: 1981