STN 26 2001: 1995, Zariadenie na plynulú dopravu nákladov. Korčekové a lavičkové elevátory. Triedenie. - Tesař, Vladimír; Dušek, Richard; Madár, Ján; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko); Český normalizační institut (Praha, Česká republika) (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1995)
V tejto norme sú zapracované údaje z ISO 7190: 1981
Norma sa vydáva z technických a ekonomických dôvodov v českom jazyku
Táto norma spoločne so STN ISO 7149 nahrádza STN 26 2001 z 19. 12. 1986 v celom rozsahu
Spracovateľ: Vladimír Tesař, Richard Dušek, Ján Madár.
Keywords: normy