STN 26 2008: 1993, Svislé korečkové elevátory. Základní parametry a rozměry. - Tomčáková, Jana; Dušek, Richard (Federální úřad pro normalizaci a měření, 1993)
V tejto norme sú zapracované údaje z ISO 5050: 1981 a z ISO 5051: 1981